15.2.07

Miente Pinocho!

L'altre dia, tot berenant, vaig topar amb "A tu lado". La veritat és que aquests programes del cor no m'han interessat mai gaire pero sempre desperten la curiositat per saber quina en diran. A veure qui la diu més grossa! Fa dies que se sent parlar del polígraf, jo encara no n'havia vist cap.

Intentaré resumir el que jo vaig poder veure. La subjecte en qüestió era la voluptuosa Yurima, germana de l'inefable Dinio i novia de Ramiro Lapiedra. Aquesta noia ha estat acusada de tràfic de drogues, té molt mala relació amb Elodie (la dona de Dinio), el seu tiet ha abusat d'ella i no es parla amb sa mare. Molt engrescador com a targeta de presentació.

Doncs bé, comença el polígraf: Yurima amb unes corretges per sobre el
pit, un listillo amb un portàtil fent els analisis pertinents, una serie de savis tertulians i la malaguanyada Emma Garcia com a presentadora i preguntadora.

Comencen les preguntes amb una intrigant música de misteri. A cada resposta de Yurima, el públic respon amb "oooooohhhhh" i els savis van prenent notes (estaran fent un llibre?). Un cop acabada la tanda de preguntes, es dona a conèixer el resultat del polígraf. L'Emma torna a formular les preguntes i el listillo del portàtil ens desvetlla si ha dit la veritat o ha mentit. Despres de cada pregunta els savis comenten la jugada.

És entretingut, no us ho negaré.


Ara m'imaginava com aniria si jo fos l'entrevistat:

-Albert, ¿es verdad que "Racó del calçasses" es el mejor blog? Si.
Albert ha respondido que si y el poligrafo dice que.... miente!!

-Albert, ¿té da rábia Joan Manuel Serrat? Si.
Albert ha respondido que si y el poligrafo dice que.... dice la verdad.

-Albert, ¿Has mantenido relaciones sexuales con Yurima? No.
Albert ha respondido que no y el poligrafo dice que.... miente!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

TOT UN CLÀSSIC!!! Ara que estic refent-me d'un esguins i no puc fer esport, el zàpping del polígraf és un clàssic meu. Imagino que per questions de Share, els polígrafs d'Antena 3 i els de Tele 5 els fan a la mateixa hora. Sens dubte, el millor és el que has comentat, el de Tele 5. Una gran raó n'és la seva presentadora,la guapíssima Emma García, com tu bé dius malaguanyada perquè podria realitzar programes de més nivell ( i n'estic segur que d'ofertes no n'hi falten), però a la casa deuen pagar bé. Aquesta senyora i el controlador del polígraf ( un tiu per mi força entranyable i simpàtic), són els únics alicients que li trobo, doncs la resta de gent que surt ( tan els "poligrafiats" com els "poligrafiadors") tenen menys seny que Samuel Eto'o ( que ja és dir).Tot i això resulta divertit sentir les tonteries que es diuen.
Per aquest polígran passen diàriament un reguitzell de personatgets, la majoria d'ells coneguts per sa mare i quatre tòfols més que responen a preguntes sovint tan mundanes i evitables ( del tipus, es verdad que eres licenciada en Derecho?). I és que si cada dia han d'omplir aquest espai, haviat s'acaben les idees i les persones mínimament interessants a poligrafiar. C'est la vie....

Anònim ha dit...

esteu fets uns monegals! visca la ratomàquia!

6q