9.2.07

De Juana, chao!

Si, ja sé que per el títol semblarà una carta al director de, per exemple, el diari el Mundo, però bé, intenteu entendre-ho.

Parlant d'aquest imbecil m'assalta un sentiment contradictori. Per una banda crec que un tio que s'ha carregat, directe o indirectament, a 25 persones, mereix 18, 40 i 90000 anys de
presó. Per altre banda, amb tot el que li ha passat, veus que la justícia espanyola no funciona com hauria de funcionar.

Tornarà a sonar fatxa pero aquest tio no hauria de sortir mai de la presó. Aquest desgraciat no ha de sortir-ne ni per anar a declarar. D'altre banda, i tal i com marca l'actual llei, hauria de ser al carrer. Ha complert el que la llei diu, per tant no el podem deixar més anys tancat. Aquí és on crec que tenim el problema. Una pena de 3000 anys no es pot reduir a 18 anys per bona conducta. El mal que ha fet aquest tio no es cura amb 3000 - 2982 = 18 anys, i menys per bona conducta!! Un macabre com aquest ha de morir a la presó. Acosteu-lo tan com vulgueu, poseu-li la presó a costat de casa si cal, peró no n'has de sortir mai!

La llei vigent està per cumplir-la, per tant no el processem per opinar. La llei vigent és dolenta, la bona conducta i els límits d'anys a la presó no poden perdonar la mort de 25 persones, ni la d'una! Per tant, la meva conclusió és: De Juana, per mi com si et mores de gana, però sapigues que ara hauries de ser el carrer gràcies a unes lleis fetes amb el cul.

Xao!

Us deixo, ara vaig a jugar a futbol. Si guanyem ens proclamem campions, si perdem, quedem segons. Si guanyem ens diran que hem guanyat perque ells tenien lesions. Si perdem ens diran que som patètics i que no guanyem ni a l'equip B. Bé, doncs que hi farem. Com deia el savi: "El fútbol es así!"

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt dolentot l'acudit de De Juana, chao!



Pau.

Anònim ha dit...

I vàrem guanyar!
Campions, campions, campions!!!!
Tant m'ha fa haver guanyat contra l'equip B però per guanyar has d'haver arribat a la final, i nosaltres ho vàrem fer!!!

Anònim ha dit...

Estaràs content doncs, al De Juana Chao li han rebaixat la condemna de 12 a 2 o 3 anys!!

Anònim ha dit...

Per cert, quin cul!!!!

Anònim ha dit...

Crec que aquests comentaris neofeixistes creient que l'única opinió (i la més comòde) és acceptar unes lleis imposades per un estat espanyol que ha estat i està aixafant la cultura, la llengua i l'economia de nacions (que no tenen estat per culpa de conformistes com tu) només tensen una corda que, dia rera dia, es ba tensant més i que acabarà trencant-se.

Cal que et recordi que opinions com la teva eren molt habituals fa uns anys en un país anomenat Iuguslàvia i que va acabar amb una guerra civil amb milers de morts.

Sí, aquest senyor ha matat a persones, sí però les teves paraules estan matant opinions, principis, tendències polítiques i realitats socials amb la conseqüent manca de respecte per una persona que, malgrat les formes d'actuar, ha tingut els collons de no conformar-se amb un estat d'ocupació permanent que, com ja he dit, mensyprea i erradica cultures i llengües.

Sí, com a persona que ha matat necessita una condemna però igualment, tothom necessitem condemnes per coses que hem fet o, com tu, coses que opines i que, amb les teves paraules, també mates.

PE: amago la meva identitat perquè persones com tu, amb una llei feta a la seva mida, no em pugui enviar-me a un judici injust que, de ben segur, perdria contra un estat que s'ho ha muntat tot a la seva manera.

mrpage ha dit...

No és això company, no és això.

Crec que estas anant mol molt més enllà del que jo intentava dir. Barreges coses. Jo només he dit que aquest tio és un miserable i per mi s'ha de podrir a la presó tota la vida. Cap mort justifica cap idea.

L'altre item que he intentat dir és que la llei està per cumplir-la, per dolenta que sigui. Per tant, no podem fotreli 12 anys més de pressó amb l'excusa dels articles. Es barreja justicia i política i això no ha de ser així.

Crec que t'has passat 3 pobles. Podrem estar d'acord o no en el que dius (això ja és una altre discussió) però no barregem coses.

Anònim ha dit...

Senyor anònim, no em puc creure que estiguis posant al mateix sac les opinions, les paraules, respecte als assassinats. Estàs comparant Iugoslàvia amb les opinions d'un català?? Estàs dient que qui no opini com tu "provoca" als teus i causa o pot causar una guerra amb morts? Estàs dient que sóc menys català per creure que algú mereix passar la resta de la vida a la presó per carregar-se una munió de gent??
Planteja't molt bé a qui dius feixista ( si realment saps què vol dir la paraula). Tu que ataques, no respectes les altres opinions i insultes descaradament. Et creus amb la potestat de decidir qui és més bon català quan s'ha parlat únicament d'un cas judicial i de les opinions d'algú respecte una condemna??? Com diu el company Albert barreges la potàssia amb la magnèsia. I a més ho fas de forma grollera i basant-te en el despreci.
Sort que no tots els catalans som com tu. Els catalans som racionals i diferents. Al menys la majoria.


Pau
( jo sí que dono la cara. I no pateixis que no penso denunciar-te.)

Anònim ha dit...

La lògica diu que s'hauria de pudrir a la presó pels seus crims. Com això es can pixa li redueixen la pena i el condemnen pels articles. No és normal que l'enviin cap a casa perquè fa la pataleta de no menjar, però si la dinya allí també es muntaria un bon pollastre. És vergonyosa la situació que s'ha creat, només faltava el pp amb els autocars. Jo no sé que pensar ja, espero que tot passi aviat.