16.1.07

Ronaldinho a la venda

Saviola torna a marcar, merda! Avui ja de tres en tres. Aquesta toia no ens la treurem de sobre mai. Frank, no fumis més porros i deixa aquest tio a la graderia. A veure si ens el traiem de sobre d'una vegada per totes. Venem-lo, o millor, regalem-lo a l'Espanyol. Per ells si que fa, els anirà molt bé tenir un suplent per el quillo del Tamudo que es lesiona dia si i dia també. Per cert, qui parla millor el català, Saviola o Tamudo?

Ja que obrim el mercat de vendes, perque no fem el pack Carnaval? Edmilson, Belletti i Ronaldinho al preu d'un. Aquests tios són uns penques!

  • Ronaldinho eclipsa tots els seus mals partits (que no són pocs!) amb alguna de les seves inhas: espaldinhas, croquetinhas o raboninhas. Potser un altre jugador més equilibrat no faria tantes filigranes pero seria més constant. Prefereixo un jugador que fa un 8 durant tot el partit que no un que fa un 3 i eclipsa la seva mala nota amb una de les seves tonteries. Tu i el teu bon rotllo constant ja només enganyeu als nens. D'aquest tio ens en donarien calers Jan! Posa'l al mercat.
  • El Belletti, la toia number one. Un lateral que vol ser extrem, quiero y no puedo. S'ha convertit en l'heroi de Sant Denis i ara l'haurem d'estar aguantant tota la vida... Garota d'Ipanema, que aportes a l'equip? Potser l'Oleguer no puja tant pero com a mínim sent els colors més que ningú. Ves a ballar samba a Rio!
  • Ara et toca a tu Edmílson. T'agraeixo que, tot i ser brasiler, no siguis un putero com la majoria dels teus compatriotes. Però, deixant de banda això, que aportes a l'equip? Lentitud? Errors? Badades? No cal home, per això ja teniem el Christanval i ens el vem vendre. Ja no ets el que eres company. Deixa pas al Motta que com a mínim, si no l'expulsen o es lesiona, ho pot fer igual que tú!

Bé, despres d'aquesta innocent repasada a la plantilla, dues recomanacions per el Beguiristain: Chica i Yeste. El primer seria un bon recanvi a Silvinho i Gio (que ja tenen una edat). I l'altre és un crack! Aquest tio és molt bo! Sembla estrany que encara estigui als lleons (o ja són gatets?) de Bilbao. Si no ens espavilem ens el foten de les mans. Amb els calers que en traiem de Ronaldinho podrem comprar-lo a ell i a uns quants més.


En un altre ordre de coses i per aquells que m'heu demanat l'himne oficial dels calçasses, aquí el teniu:

http://www.youtube.com/watch?v=4qaITQv0y6w

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja posats l'entrenador podria ser Clemente, tornariem a disfrutar de debò amb el joc directe, no com ara.

General Fórceps ha dit...

Discrepo en les altes, concrepo en lo dels brasilers, en especial el burro de Ronnie.

Abraçades,

CF

Anònim ha dit...

i ja posats a fer per que no ens treiem de sobre el Santi Ezquerro, el Guily i el thuram.

Toni G.

Anònim ha dit...

Bastant d'acord amb tot excepte amb lo del Saviola. Li tens una ràbia especial que no entenc. Els números són els que conten, i porta 6 gols en 3 partits i marca cada 60 minuts jugats. No és prou estadística per treure Gudjonsen i fotre'l a ell?
Entre el grup de descartats hi afegiria Motta: quan no està lesionat es guanya la vermella per marrano.


Pau.

Anònim ha dit...

Quan dius que el recanvi de Ronaldinho ha de ser Yeste, ja perds tota la credibilitat. Que fàcil és dir burrades. Podria estar d'acord amb la venda de Ronaldinho, però amb el fitxatge del Yeste??? Que t'has begut una botella de whisky Dyc? Yeste no ha fet més del que feia l'Ezquerro al Bilbao. Ronaldinho només el poden canviar per C. Ronaldo o Kaka.

mrpage ha dit...

Ningú ha parlat de recanvi de Ronaldinho. Simplement m'agrada Yeste. Com a recanvi, C. Ronaldo em sembla una boníssima opció.

Respecte a Ezquerro, el pobre no ha tingut sort i quan surt té massa pressió. L'hem mort. La resta que esmenteu, algun dia ja m'encarregaré de cargar-me'ls.

Anònim ha dit...

Millor perquè no fixen al xumi!!
Almenys les nenes estarien contentes, home no hi ha color entre els catxo morros del ronnie a la boqueta del carulla. Jo em quedo aquesta.

De la resta ni idea, que facin el que vulguin però que guanyi el Barça.

Unknown ha dit...

Hem sembla que el barça monopolitza massa la secció, però ja posats, he de dir que chica es queda, visca l'espanyol i el barça que jugui com dissabte (que bè m'ho vaig passar), no ho recordaré tot el que va passar, que va ser massa fort per tot el barcelonisme.
per cert no tot son critiques l'himne dels calçasses s'ha de reconeixer que és bonissim

Anònim ha dit...

... i en marques? des dels turrons que fa una cagada rera l'altra. Bé li dóno un vot de confiança, però serà l'últim. A la propera el bot serà cap al carrer.

cesc

Anònim ha dit...

Ets patètic nano...

Com podeu tenir una memòria tant fugissera i oblidar tot el que ha fet Ronaldinho per aquest club?

Sincerament... no ho entenc. U_U

Anònim ha dit...

Doncs jo penso igual que ell. En els partits importants mai hi ha sigut i que ha fet? Vendre samarretes? Fer que el club es conegui fora? Si, aixo si, pero et recordo que Beckham ha fet el mateix per el Madrid i mira'l ara...